Tre av Norges beste konsulenter til Excellerate

Dato: 19.12.2023 Rekruttering
Per Kjetil Parr

Forfatter:

Per Kjetil Parr

Henter tilbake Morten Brandt og rekrutterer Madeleine Svensson og Bård Fossli Jensen. Excellerate er dermed Norges mest erfarne spesialistmiljø for virksomheter som ønsker å bli bedre på å finne, vinne og beholde kunder.  

 

Excellerate styrker stallen betydelig inn mot 2024. Med Morten Brandt, Bård Fossli Jensen og Madeleine Svensson har selskapet signert tre av landets aller dyktige konsulenter på kommunikasjon, motivasjon, salg og kundeservice. 

- Markedet for kompetanseheving og opplæring er på full fart tilbake. Det er tydelig at norske ledere investerer for å gjøre sine ansatte i bedre stand til å ta markedsandeler i årene som kommer, sier Per Kjetil Parr, administrerende direktør i Excellerate. 

Excellerate (tidligere Euro Business School) er Norges mest erfarne konsulentmiljø innen  

kompetanseheving og organisasjonsutvikling. Selskapet har over 35 års fartstid i Norden. 

- De tre nye styrker oss der vi er gode fra før, og tilfører noen spennende nye dimensjoner i vårt tjenestetilbud. Vi er på vei til å bli størst i vårt marked igjen, fortsetter en offensiv Parr.  

Excellerate kjører nå en større rekrutteringskampanje for å tiltrekke seg erfarne fagkonsulenter og talenter som ønsker å lære seg salgsopplæring og bedriftsutvikling.  

 

Norges beste foredragsholder  

Morten Brandt gjør comeback til Excellerate etter noen år som selvstendig konsulent. Han er en av markedets mest etterspurte foredragsholdere og konsulenter innen salg, salgstrening og motivasjon.  

Morten

- Jeg har jobbet tett med Morten i mange år og er svært glad for å få han tilbake til oss. Han er i flere år kåret til Norges beste foredragsholder, og har en kompetanse og karisma innen hvordan skape motivasjon og drive med salgsutvikling som få andre kan vise til, nasjonalt og internasjonalt, sier Parr.   

Brandt har jobbet med utvikling av mennesker i bedrifter og virksomheter i hele sin yrkeskarriere og gjennomført utviklingsprogram for godt over 300 000 deltagere. Hans ekspertise er å bistå store bedrifter med kompetanseheving og kvalitetsforbedringer innen ledelse, salg og kundeservice.  

 

Styrker seg på salg, kundeservice

og kommunikasjon 

Madeleine Svensson har over 25 års erfaring som konsulent innen endringsledelse, salg og kundeservice, coaching og kommunikasjon, og virksomhetsutvikling. Hun er spesialisert på bransjer som handelsnæringen og selskaper som tilbyr forbruksvarer, konsulentbransjen, IT og telekom, innovasjonsbedrifter og legemiddelindustrien. 

Madeleine

 

- Madeleine er en av Norges dyktige fagpersoner innen salg og serviceutvikling og har jobbet lenge hos flere av våre konkurrenter og i eget selskap. Det er en stor glede å få henne inn i vårt fagmiljø. Hun har en imponerende merittliste, sier Parr.  

Bård Fossli Jensen er barnelegen med doktorgrad i kommunikasjon. Han er kliniker, instruktør og foredragsholder og spesialisert på kommunikasjon i helsevesenet. Han er også medforfatter på en bok med tittelen «Kommunikasjon med pasienter». Fossli Jensen har utdannet helsepersonell i alle helseregioner i Norge innen klinisk kommunikasjon. Hans opplæringstilbud skaper positive endringer i måten ansatte og pasienter tenker, føler og handler. Han var også rådgiver innen kommunikasjon for helseminister Bent Høie de første fasene av pandemien.  

BFJ2

 

- Bård er en veldig spennende konsulent med spisskompetanse innen kommunikasjon og bred erfaring med å hjelpe mennesker i mange næringer. Han har drevet kompetanseheving i helsevesenet og i næringslivet, og han tilfører oss en dimensjon som er veldig nyttig og spennende. Få er bedre til å hjelpe mennesker lykkes med de vanskelige og krevende samtalene som vi må ta i arbeidslivet, sier Parr.  

 

 

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre konsulenter?

Fyll ut skjema under så tar vi kontakt 

 

Vi søker Norges beste konsulenter på salgsopplæring og bedriftsutvikling

Vi søker Norges beste konsulenter på salgsopplæring og bedriftsutvikling

Scandinavian Technology Institute endrer navn til Excellerate

Scandinavian Technology Institute endrer navn til Excellerate