Vi søker Norges beste konsulenter på salgsopplæring og bedriftsutvikling

Dato: 04.12.2023 Rekruttering
Per Kjetil Parr

Forfatter:

Per Kjetil Parr

Bli kjent med vår spennende nye konsulentmodell.

 

Vi i Excellerate (tidligere Euro Business School) ser etter faglige enere. Derfor håper vi du tar kontakt om du ønsker å være del av et miljø med Norges mest erfarne og etterspurte konsulenter innen:

  • Bedriftsutvikling
  • Salgsutvikling, serviceutvikling og lederutvikling
  • Strategisk kundesegmentering og betjeningskonsepter
  • Utvikling av organisasjonskultur og verdinormer

Blir du en del av vårt fagmiljø kan vi love spennende muligheter for deg som har ambisjoner om å utnytte alle dine ferdigheter, og bidra til å levere eksepsjonell verdi til våre kunder.

Vi har opprettet en spennende modell som gir hver konsulent stor frihet, og et faglig miljø med likesinnede som konstruktivt utfordrer hverandre hver eneste dag.

 

For deg som skaper resultater

I Excellerate baserer vi vår forretningsutvikling på fakta og innsikt når vi hjelper virksomheter å finne, vinne og beholde de rette kunder gjennom hele kundereisen – fra strategiske valg til trening og implementering. Våre konsulenter og våre metoder er markedets beste.

Å jobbe hos oss betyr at du er en del av et team som er genuint opptatt av å skape resultater for våre kunder, og du må dele denne lidenskapen om du skal trives hos oss. Teamet består av eksperter med variert kompetanse innen ulike metoder og verktøy. Dette gir konsulentene muligheten til å utvikle seg i et miljø som verdsetter samarbeid, kreativitet og løsningsorientert tenkning.

Som konsulent hos oss vil du ha muligheten til å jobbe med varierte prosjekter, utfordringer og kunder.

Leveransene strekker seg fra opplæring og utviklingsprogrammer, rådgivning, coaching, kick-off-eventer, til webinarer og digitale opplærings- og treningsarenaer.

 

En lønnsom og attraktiv modell

Vi søker etter enkeltpersoner med lidenskap for kundeutvikling og forretningsutvikling. Du bør være en problemløser, resultatorientert og ha et ønske om å utvikle deg i et dynamisk miljø. Du har erfaring innen konsulentvirksomhet eller relaterte felt og er i leveranser i dag.

 

Excellerate er merkevaren vi alle jobber under. Dette er Norges fremste miljø innen salgsopplæring og bedriftsutvikling de siste 40 årene. Hos oss blir du tilknyttet selskapet gjennom en eksklusiv konsulentavtale fra eget selskap. Dette er en svært lønnsom ordning for deg som konsulent, da du beholder mesteparten av inntektene selv.

 

Hvis du synes dette høres spennende og riktig ut for deg, ønsker vi å høre fra deg.

Fyll inn skjemaet under, så hører du fra oss. Vi ser frem til å lære mer om deg, og høre hvordan din erfaring og ferdigheter kan styrke leveransene våre. 

 

 

 

Tre av Norges beste konsulenter til Excellerate

Tre av Norges beste konsulenter til Excellerate

Scandinavian Technology Institute endrer navn til Excellerate

Scandinavian Technology Institute endrer navn til Excellerate